Uljni gorionici serije 20/30 odlikuju se izuzetno laganim radom i ekološkim sagorijevanjem. Testirani su i odobreni u skladu sa EN 267 i pogodni su za sagorijevanje lož ulja EL u skladu sa DIN 51603 sa maksimalno 6,0 cSt / 293 K (20 ° C).Dvostepena tehnologija omogućava varijabilni rad. Zatvarač za zatvaranje vazduha sprečava brzo hlađenje komore za sagorevanje kada je uređaj u mirovanju. Optimizirani ventilator visokih performansi garantuje pouzdan start i stabilno sagorijevanje. Regulacija vazduha na usisnoj i pritisnoj strani omogućava precizno podešavanje zapremine vazduha, čak i u nižim rasponima performansi, a uređaj za precizno mešanje osigurava jednostavno, ali precizno podešavanje odnosa meešavine ulja i zraka. Jednostavno rukovanje zagarantovano je praktičnim položajima održavanja i promjenjivom dubinom ugradnje pomoću standardne klizne prirubnice.

ULJNI GORIONICI HANSA

SERIJA 20/30 137-370 kW

Uljni gorionici serije 20/30 odlikuju se izuzetno laganim radom i ekološkim sagorijevanjem. 

Testirani su i odobreni u skladu sa EN 267 i pogodni su za sagorijevanje lož ulja EL u skladu sa DIN 51603 sa maksimalno 6,0 cSt / 293 K (20 ° C).

Dvostepena tehnologija omogućava varijabilni rad.

 Zatvarač za zatvaranje vazduha sprečava brzo hlađenje komore za sagorevanje kada je uređaj u mirovanju. 

Optimizovani ventilator visokih performansi garantuje pouzdan start i stabilno sagorevanje.

Regulacija vazduha na usisnoj i pritisnoj strani omogućava precizno podešavanje zapremine vazduha, čak i u nižim rasponima performansi, a uređaj za precizno mešanje osigurava jednostavno, ali precizno podešavanje odnosa mešavine ulja i vazduha.

Jednostavno rukovanje zagarantovano je praktičnim položajima održavanja i promenljivom dubinom ugradnje pomoću standardne klizne prirubnice.

Posetite nas

Radno vreme

Ponedeljak
-
Petak

09:00 - 16:00

GREJNA TEHNIKA - DELOVI

Gorionici

30 godina sa Vama,

sve na jednom mestu,

brza i laka saradnja.