Uljni gorionici serije 5 s ventilatorom odlikuju se izuzetno laganim radom i ekološkim sagorevanjem. Testirani su i odobreni u skladu sa EN 267 i 1 ili 1.BlmSchVi pogodni su za sagorevanje lož ulja, zagarantovana je konstantna temperatura goriva i optimalno raspršivanje goriva. Zatvarač za zatvaranje vazduha sprečava brzo hlađenje komore za sagorevanje kada je uređaj u mirovanju. Optimizirani ventilator visokih performansi garantuje pouzdan start i stabilno sagorevanje. Regulacija vazduha na usisnoj i pritisnoj strani omogućava precizno podešavanje zapremine vazduha, čak i u nižim rasponima performansi, a precizni uređaj za mešanje osigurava jednostavno ali precizno podešavanje odnosa mešavine ulja i vazduha.

ULJNI GORIONICI HANSA

SERIJA 5 12-60 kW

Uljni gorionici serije 5 s ventilatorom odlikuju se izuzetno laganim radom i ekološkim sagorevanjem. 

Testirani su i odobreni u skladu sa EN 267 i 1 ili 1.BlmSchVi pogodni su za sagorevanje lož ulja, zagarantovana je konstantna temperatura goriva i optimalno raspršivanje goriva. 

Zatvarač za zatvaranje vazduha sprečava brzo hlađenje komore za sagorevanje kada je uređaj u mirovanju. 

Optimizovani ventilator visokih performansi garantuje pouzdan start i stabilno sagorevanje. 

Regulacija vazduha na usisnoj i pritisnoj strani omogućava precizno podešavanje zapremine vazduha, čak i u nižim rasponima performansi, a precizni uređaj za mešanje osigurava jednostavno ali precizno podešavanje odnosa mešavine ulja i vazduha.

Posetite nas

Radno vreme

Ponedeljak
-
Petak

09:00 - 16:00

GREJNA TEHNIKA - DELOVI

Gorionici

30 godina sa Vama,

sve na jednom mestu,

brza i laka saradnja.