Gorionik nemačke marke sa odličnim vrednostima sagorevanja, lako podesiv. Sa ugradjenim sistemom predgrevanja ulja, zagarantovana je konstantna temperatura goriva i optimalno raspršivanje goriva. Zatvarač za zatvaranje vazduha sprečava brzo hlađenje komore za sagorevanje kada je uredjaj u mirovanju. Optimizovani ventilator visokih performansi garantuje pouzdano pokretanje i stabilno sagorevanje. Regulacija vazduha na usisnoj i pritisnoj strani omogućava precizno podešavanje zapremine vazduha, čak i u nižim rasponima performansi, a uređaj za precizno mešanje osigurava jednostavno, ali tačno postavljanje odnosa mešanja ulja i vazduha. Serija impresionira svojim lakim rukovanjem, uključujući patentirani sistem za brzo otpuštanje i promenljivu dubinu uranjanja zahvaljujući standardnoj kliznoj prirubnici.

ULJNI GORIONICI HANSA

ULJNI GORIONICI HANSA

Gorionik nemačke marke sa odličnim vrednostima sagorevanja, lako podesiv. 

Sa ugradjenim sistemom predgrevanja ulja, zagarantovana je konstantna temperatura goriva i optimalno raspršivanje goriva. 

Zatvarač za zatvaranje vazduha sprečava brzo hlađenje komore za sagorevanje kada je uredjaj u mirovanju. 

Optimizovani ventilator visokih performansi garantuje pouzdano pokretanje i stabilno sagorevanje. 

Regulacija vazduha na usisnoj i pritisnoj strani omogućava precizno podešavanje zapremine vazduha, čak i u nižim rasponima performansi, a uređaj za precizno mešanje osigurava jednostavno, ali tačno postavljanje odnosa mešanja ulja i vazduha.

Serija impresionira svojim lakim rukovanjem, uključujući patentirani sistem za brzo otpuštanje i promenljivu dubinu uranjanja zahvaljujući standardnoj kliznoj prirubnici.

Posetite nas

Radno vreme

Ponedeljak
-
Petak

09:00 - 16:00

GREJNA TEHNIKA - DELOVI

Gorionici

30 godina sa Vama,

sve na jednom mestu,

brza i laka saradnja.